Voor een betere ervaring u uw browser wijzigen in CHROME, FIREFOX, OPERA of Internet Explorer.

Wat kost een pony?

Een veel gestelde vraag aan ons is: Wat kost een pony? Dit is een vraag waar wij als team van MinihorseMarket.com niet zo makkelijk een antwoord op kunnen geven, omdat iedere verkoper de vrijheid heeft om zijn prijs te bepalen. Echter, zijn er wel bepaalde indicaties te geven: De prijzen variëren tussen de paar honderd euro tot duizenden euro’s en alles daar tussen.

Prijs van een pony met stamboek kost meer

Zoekt u een pony met stamboek papieren, reeds behaalde resultaten, bereden of beleerd, dan zult u duurder uit zijn dan wanneer u bijvoorbeeld een onbeleerde pony zonder stamboek papieren zoekt. Hoe meer vereisten, hoe duurder de pony. Eigenlijk heel logisch, echter is het wel een kwestie van vraag en aanbod.

Prijs van een beleerde pony ook hoger

Wat kost een pony

Een pony die al het nodige heeft gezien en geleerd, daar is zorgvuldig liefde en tijd ingestoken, zal duurder zijn dan een pony die onbeleerd en onervaren uit de wei komt. Een brave kinderpony is zijn/haar gewicht in goud waard wordt vaak gezegd. Eigenlijk is dit ook zo, gezien deze pony’s zeer betrouwbaar en netjes opgeleid zijn. Veiligheid en betrouwbaarheid gaat natuurlijk voor alles wanneer het de kinderen betreft.

Natuurlijk geldt ook hier de regel, vraag en aanbod.

Vuistregel voor wat een pony kost

Hoe moeilijker te vinden, hoe duurder de pony en andersom. De prijzen variëren tussen de paar honderd euro tot duizenden euro’s en alles daar tussen, afhankelijk wat uw zoekeisen voor de pony zijn.

Maak een weloverwogen keuze, vergaar informatie en vergelijk met andere pony’s, stallen, verkopers etc. om een juist beeld te krijgen van hetgeen u aangeboden krijgt en de daarbij behorende prijs.

Top