Voor een betere ervaring u uw browser wijzigen in CHROME, FIREFOX, OPERA of Internet Explorer.

Over ons

Over MiniHorseMarket

Minihorsemarket is bedacht en opgericht door een klein team van enthousiaste minipaarden liefhebbers vanuit de verschillende rassen en stromingen. Voor grote paarden en pony’s bestaan reeds verschillende verkoopsites maar specifiek voor de minipaarden, shetlanders en kleine pony’s nog niet. Deze vallen helaas in het niet op de huidige verkoop sites. Minihorsemarket is een verkoop platform speciaal ingericht voor de verkoop en promotie van minipaarden, shetlanders en kleine pony’s. Daarnaast is de website boordevol gevuld met informatie over de verschillende rassen, stamboeken, de verzorging en vele andere handige tips en tricks.

Bij Minihorsemarket kun je vanaf geheel gratis tot en met een bepaald bedrag, op een makkelijke doch nette manier minipaarden, shetlanders, pony’s en dekhengsten adverteren en presenteren aan het publiek.

Minihorsemarket staat altijd open voor aanvullingen en/of feedback. Valt je iets op of heb je op- of aanmerkingen? Schroom niet en neem contact met ons op!

Waarom MiniHorseMarket

Omdat Minihorsemarket speciaal is ingericht voor minipaarden, shetlanders en kleine pony liefhebbers! De website is betaalbaar (meerdere opties zelfs gratis!), makkelijk in gebruik en geeft de kans om op een professionele manier te adverteren.

Onze missie

Het doel van Minihorsemarket is het aanbieden van een mooi, overzichtelijk, verkoopplatform voor het laagdrempelig maar gecontroleerd plaatsen van advertenties voor iedereen. Daarnaast om iedereen te ondersteunen met handige informatie welke zorgvuldig is samengesteld en geschreven vanuit de ervaringen van verschillende ervaren minipaarden fokkers en houders.

Toekomst

Minihorsemarket is klaar voor gebruik maar op de achtergrond wordt nog steeds heel hard gewerkt voor extra en nieuwe ontwikkelingen, meer uitbreidingen en handige tools. Minihorsemarket hoopt op korte termijn in meerdere talen online te gaan zodat ook de internationale markt bediend en bereikt kan gaan worden.

Partners

Top