Voor een betere ervaring u uw browser wijzigen in CHROME, FIREFOX, OPERA of Internet Explorer.

Falabella kopen of verkopen

Falabella’s komen voort uit de Argentijnse bloedlijnen wat minipaarden betreft. Een zogeheten groot paard qua bouw maar dan in miniformaat. Tot op de dag van vandaag zijn deze bloedlijnen raszuiver en komen de Falabella’s in zo’n beetje iedere kleurstelling voor. Elke raszuivere Falabella is in het bezit van de officiële documenten en DNA-rapporten van het Falabella Europe Stamboek. De paardjes mogen maximaal 106cm zijn binnen het stamboek.

Voor de uitgebreide informatie over dit ras kunt u kijken bij Stamboek Informatie Falabella.

 

Tips:

Gezien de opkomst van vele kruisingen minipaarden, is het verstandig eerst informatie in te winnen over een paardje. Denk hierbij aan informatie na vragen bij het stamboek of het papierwerk van het betreffende paardje en het DNA met bijbehorende documenten. Gerenommeerde fokkers met verstand van zaken en liefde voor het ras kunnen hier de nodige uitleg over geven of de documenten tonen waarin dit vastgelegd is. Bij twijfel is het beste om even contact op te nemen met het stamboekkantoor.

Op deze pagina staan enkele recente advertenties van de verschillende Falabella’s die te koop aangeboden worden of juist worden gezocht. Klik op bekijk alle advertenties onderaan de pagina om naar een overzicht te gaan met alle Falabella gerelateerde advertenties.

Top