Voor een betere ervaring u uw browser wijzigen in CHROME, FIREFOX, OPERA of Internet Explorer.
Profiel pic

Lieve palomino Welsh A prinsessen pony

€3.000,00 (Bespreekbaar)  • Lieve palomino Welsh A prinsessen pony
  • Lieve palomino Welsh A prinsessen pony
  • Lieve palomino Welsh A prinsessen pony
  • Lieve palomino Welsh A prinsessen pony
  • Lieve palomino Welsh A prinsessen pony
Omschrijving
Prijs : €3.000,00 (Bespreekbaar)
Datum : 30 augustus 2021
Leeftijdscategorie : 3-6 jaar
Geslacht : Merrie
Kleur : Palomino
Locatie :Ommen, Nederland

Belle is een prachtige 3 jarige Welsh A merrie van 1.17m. (gemeten op 28-8) Zoals haar naam al doet vermoeden is het een echte prinsessenpony. Ze is braaf beleerd onder het zadel en in omgang topbraaf. Belle is bij ons geboren en haar hele geschiedenis is dus bekend. Haar vader is Honeybees Jocremo, haar moeder Viola een dochter van Ysselvliedts Special Edition.

Uren poetsen, vlechtjes maken, voetjes geven, het maakt Belle niets uit. Ze is gek op aandacht en wil altijd wel even knuffelen. Ze is opgegroeid in een gemengde kudde en staat 24/7 buiten. Nooit iets gemankeerd, enting en ontworming is op orde.

Voor Belle zie ik graag een plekje waar een kleine ruiter lekker onder begeleiding met haar aan de slag gaat. Ze is nog niet zo lang onder het zadel, daarom vind ik haar nog niet geschikt voor de echt beginnende of hele kleine ruiter. Voor de toekomst een hele leuke bixie – wedstrijdpony! Ze kent de basis onder het zadel en is ook al eens mee naar buiten geweest. Zacht in de mond en netjes aan het been.

Wie gaat er met deze prachtige kinderpony shinen? Stuur dan een berichtje! Koopjesjagers, handelaren of maneges hoeven niet te reageren! Ze staat niet in de weg.

Haar toebehoren (hoofdstel, 15 inch winteczadel, dekje, zweetdeken, halster) mogen eventueel ook mee naar een nieuw baasje. 

U kunt mij mailen : r.ter.morsche@gmail.com  of bellen


Locatie
Vergelijkbare advertenties
Top