Voor een betere ervaring u uw browser wijzigen in CHROME, FIREFOX, OPERA of Internet Explorer.
Profiel pic

De stoerste kinderpony ooit !

€2.250,00 (Bespreekbaar)  • De stoerste kinderpony ooit !
  • De stoerste kinderpony ooit !
  • De stoerste kinderpony ooit !
  • De stoerste kinderpony ooit !
  • De stoerste kinderpony ooit !
  • De stoerste kinderpony ooit !
  • De stoerste kinderpony ooit !
  • De stoerste kinderpony ooit !
  • De stoerste kinderpony ooit !
Omschrijving
Prijs : €2.250,00 (Bespreekbaar)
Datum : 6 juni 2021
Leeftijdscategorie : 7-11 jaar
Geslacht : Ruin
Stokmaat in cm : 96 - 107 cm
Kleur : Bruin
Locatie :Rotterdam

😎..Patser..😎

 

Deze kleine Patser is opzoek naar zijn cowboy of cowgirl! Patser is een te leuke, stoere A pony van 1.10m hoog. Hij is 9 jaar oud en heeft een flinke dos manen en staart.

 

Patser is gereden en betuigd, maar helaas hebben wij niet de middelen om hem in te tuigen. Patser doet zijn naam eer aan en is echt een stoere knul! Hij deinst voor niks terug en is van niks onder de indruk. Hij is mega verkeersmak en is bomproof.

 

Wel, is hij goed voorwaarts en heeft altijd zin om te lopen. Daarom is hij voor de allerkleinste en beginners met angst minder geschikt. Wel, zal hij met de juiste begeleiding de perfecte eerste wedstrijdpony zijn van een fanatiek ruitertje. Hij kan netjes lopen en loopt zelfs wat nageefelijk. De basis zit er goed in, links en rechtsom stap, draf en galop. Ow nee, rechtsom kan hij heel goed in contragalop! Dat is dus nog een aandachtspuntje. Wel, is hij makkelijk te sturen en is verder geen bokker of doet steigeren en op hol slaan. Hij voert rustig stukje bij beetje zijn eigen tempo op.

 

Patser vond springen heel erg leuk, en zou dus ook een prima springpony zijn voor de allerkleinste.

 

Hij is verder braaf aan de hand, geeft netjes zijn voetjes en kan aan 1 of tussen 2 touwen vast staan. Staat braaf stil met poetsen, vlechten en wassen.

 

Patser is naar andere paarden ook een kleine Patser. Is braaf met andere ruinen, maar vertoont met merries wat patsergedrag! Hij is verder gezond en heeft geen stalgebreken.

 

Interesse in deze kleine man? Appen voor meer info of zijn verkoopfilmpje!

 

Wij hebben altijd meerdere paarden en pony’s voor de verkoop. Volg ons op insta en fb “ Horacio Hippique”, om ook onze andere paarden en hun dagelijks leven te volgen!

 

Wij zijn in de mogelijkheid Patser bij thuis te brengen!


Locatie
Top