Voor een betere ervaring u uw browser wijzigen in CHROME, FIREFOX, OPERA of Internet Explorer.
Profiel pic

Beeldschone zilverappel bonte AMHR/NMPRS hengst

Prijs op aanvraag  • Beeldschone zilverappel bonte AMHR/NMPRS hengst
  • Beeldschone zilverappel bonte AMHR/NMPRS hengst
  • Beeldschone zilverappel bonte AMHR/NMPRS hengst
Omschrijving
Prijs : Prijs op aanvraag
Datum : 3 november 2020
Leeftijdscategorie : 3-6 jaar
Geslacht : Hengst
Stokmaat in cm : 87-95 cm
Kleur : Tobiano-alle-kleuren
Vader : LCS Star Performer
Vader - Vader : Soundview's Swagger
Vader - Moeder : SMHC'S I'M DAZZLING IN THE RING
Moeder : Lucky Four Spotz Twice as Shiney
Moeder - Vader : Lucky Four After Dark Spotacular
Locatie :Zelhem, Nederland

Geb. datum: 15-07-2017

Vader: LCS Star Performer

Moeder: Lucky Four Spotz Twice as Shiney

V.Moeder: Lucky Four After Dark Spotacular

Geslacht: Hengst

Kleur: Zilverappel bont

Stokmaat: 92cm

Stamboek: NMPRS & AMHR

Bright is een van de eerste nakomelingen van de erekampioen ASPC hengst LCS Star Performer (v. Soundviews Swagger) uit de prachtige AMHA/AMHR/NMPRS merrie Lucky four spotz twice as Shiney. Deze mooie, reeds bewezen fokmerrie, bracht al meerdere prachtige nakomelingen ter wereld. Bright is een beeldschone combinatie van beide ouder dieren. De beweging, schwung, mega oprichting en prachtige lange benen van zijn vader maar toch de maat en het kleine, verfijnde van zijn moeder. Zonder enige moeite gooit hij zijn staart in de lucht en zweeft trots door de wei. Bright is goedgekeurd voor de dekdienst bij het NMPRS maar, vanwege Corona, enkel naar de veterinaire keuring geweest en zal in 2021 naar de premie keuring kunnen gaan. Daarnaast mag hij tevens voor het AMHR dekken.

Naast het feit dat Bright een plaatje om te zien is, heeft hij tevens een gouden karakter! Hij is onwijs lief, vriendelijk, aanhankelijk en zeer werkwillig/leergierig met een enorme will to please!

Er is een klein begin gemaakt met wat vrijheidsdressuur, wat hij enorm enthousiast en zeer snel oppakt. Daarnaast zou hij ook zeer zeker niet misstaan voor de wagen.

We hebben hem afgelopen seizoen voor de dekdienst ingezet. Hij heeft zijn merries uit de hand gedekt en gedraagt zich keurig, is lief voor zijn merries en laat zich netjes begeleiden. Zijn eerste nakomelingen zullen volgend jaar geboren worden. Hij is zeer braaf in omgang, makkelijk met wassen, scheren en dagelijkse gang van zaken op stal en in de wei. Uiteraard is Bright netjes ontwormt, bekapt en up to date met zijn entingen.

Met hele dubbele gevoelens, bieden wij Bright te koop aan voor het juiste nieuwe thuis. We hebben geen haast met de verkoop, hij staat ons niet in de weg. Voor meer informatie of een afspraak om te komen kijken, graag even bellen of mailen.

Wie gaat er met deze prachtige zilveren hengst met een gouden hartje aan de slag?

 

 

 

 


Locatie
Top