Voor een betere ervaring u uw browser wijzigen in CHROME, FIREFOX, OPERA of Internet Explorer.
Profiel pic

Amha en nmprs veulentje

Prijs op aanvraag  • Amha en nmprs veulentje
  • Amha en nmprs veulentje
  • Amha en nmprs veulentje
  • Amha en nmprs veulentje
  • Amha en nmprs veulentje
  • Amha en nmprs veulentje
  • Amha en nmprs veulentje
  • Amha en nmprs veulentje
  • Amha en nmprs veulentje
  • Amha en nmprs veulentje
Omschrijving
Prijs : Prijs op aanvraag
Datum : 23 augustus 2021
Leeftijdscategorie : 0-2 jaar
Geslacht : Hengst
Stokmaat in cm : Tot 86 cm
Kleur : Zwart
Vader : La Luna Patrone Call me Cashmere.
Moeder : Ravenwood Aristocrat Dark Dutchess
Locatie :Zegge, Nederland

Op 15 juli 2021 is dit onwijs knappe kereltje geboren en heeft de naam TUS Dark Dutchess call me Fidani gekregen. Fidani komt uit een super combinatie van zowel uiterlijke kenmerken als bloedlijnen. Zijn moeder is Ravenwood Aristocrat Dark Dutchess en zijn vader is La Luna Patrone Call me Cashmere.

 

Wij houden zelf erg van het Arabische uiterlijk en beweging, waar Fidani volledig aan voldoet. Hij heeft het prachtige Arabische hoofdje en de sierlijke beweging van zijn vader gekregen. Zijn kleine hoofdje heeft veel dish, grote ogen, kleine oortjes. Fidani heeft een korte rug met een smalle lange hals en lange sierlijke benen. Een echt Arabiertje in het inimini. Fidani zal qua hoogte net als zijn ouders rond de 85 cm uitgroeien. Fidani is zwart met een klein kolletje. Hij lijkt nu nog blauwe ogen te hebben maar ik weet niet zeker of dit blijft. Fidani moet LWO / kleur getest worden omdat zijn opa en moeder zwart overo LWO+ zijn.

 

Wij zitten nog erg in 2 strijd of we Fidani verkopen of zelf aanhouden. Het is tot nu ons mooiste veulentje en wij zijn ervan overtuigd dat hij goed in de smaak zal vallen op keuringen en zeker later als dekhengst aangezien zijn vader het ook ieder seizoen erg druk heeft. Helaas heb ik zelf niet zoveel tijd en daarom plaatsen we enkel hier een advertentie om eens te zien wie er op zijn pad mag komen. Als wij Fidani verkopen is dit enkel aan een huisje die er serieus mee zijn, naar de keuring gaan en hem als dekhengstje met een eigen kudde gebruikt en hem koopt met de intentie hem te houden. Dus alleen échte geïnteresseerde kunnen contact opnemen voor de voorwaarden. Wij laten onze veulentjes zo lang als mogelijk bij de moeder lopen dus Fidani zal volgend jaar pas rond maart/april in overleg verhuizen.

U kunt mij bellen voor meer informatie

 

Groetjes Sharon


Locatie
Vergelijkbare advertenties
Top